Kačers par seriāla sēriju pelna 700 000 dolāru (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slavenais Holivudas aktieris Eštons Kačers joprojām nav izšķīries ar sievu Demiju Mūru, lai gan satiekas ar aktrisi Milu Kunisu. Abi bijušie mīlnieki nespēj vienoties par finansiālajiem jautājumiem.

Lai gan Eštons Kačers ir gatavs šķirties no Mūras, šķiršanās dokumenti vēl nav parakstīti. Kačers šobrīd redzams seriāla «Divarpus vīri» desmitajā sezonā, un par dalību vienā sērijā, kura ilgst aptuveni 20 minūtes, Eštons saņēma 700 000 dolāru. Tomēr izskatīgais aktieris nespēj vienoties ar Demiju un šķirt laulību, parakstot finansiālu izlīgumu.

Šobrīd Eštonam Kačeram ir romantiskas attiecības ar aktrisi Milu Kunisu, kura nupat filmējusies komēdijā «The Ted». Tāpat žurnāls «Esquire» Milai Kunisai piešķīris titulu «Seksīgākā sieviete pasaulē».

Portāla «RadarOnline» informācijas avoti teikuši, ka Kunisas un Kačera attiecības ir nopietnā līmenī, savukārt Mūra par to nedusmojas.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu