Kardašjanai iespaidīgs kurpju skapis (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

TV zvaigzne un modele Kima Kardašjana savā sociālā tīkla «Twitter» kontā publicējusi bildes, kurās redzams Kardašjanu ģimenes bagātīgais kurpju klāsts.

Kimai Kardašjanai sociālajā vietnē «Twitter» šobrīd ir vairāk nekā 16 miljoni sekotāju. Piektdienas vakarā modele dalījusies ar ieskatu savā, māsas un Penelopes Kardašjanas kurpju klāstā. Lai gan Kimas māsai Kortnijai meitiņa Penelope piedzima tikai šā gada 8. jūlijā, viņas garderobe jau ir ievērojami plaša.

«Mans Maiami kurpju skapis,» pirmajā ziņojumā raksta Kima un publicē attēlu, kurā redzami vismaz 40 kurpju pāri dažādos krāsu toņos un stilos.

Diez, cik ilgi Kima Kardašjana domā, kuras kurpes vilkt?!
Diez, cik ilgi Kima Kardašjana domā, kuras kurpes vilkt?! Foto: twitter.com

Uzreiz pēc pirmā ziņojuma Kima dalās ar ieskatu savas māsasmeitas Penelopes kurpīšu klāstā. Nesen dzimušās Penelopes apavu garderobē ir rozā zaķu čībiņas, kā arī zeltītas un sudrabotas kurpītes.

Dažus mēnešus vecās Penelopes kurpju klāsts.
Dažus mēnešus vecās Penelopes kurpju klāsts. Foto: twitter.com

Kima dāvā iespēju ielūkoties arī viņas māsas, TV realitātes šovu zvaigznes, Kortnijas Maiami apavu sortimentā. Attēla priekšplānā cēli karājas zeltītas «Chanel» kurpes.

Kortnijas skapī izceļas zeltīts "Chanel" kurpju pāris.
Kortnijas skapī izceļas zeltīts "Chanel" kurpju pāris. Foto: twitter.com
Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu