Vai esam veidoti no neredzama informācijas lauka? (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» izdevis medicīnas zinātņu doktora Robina Kellija (Robin Kelly) grāmatu «Hologrāfiskais cilvēks» («The Human Hologram»), kas viegli uztveramā valodā atbild uz dažādiem jautājumiem, kuri radušies ikvienam, kas dzirdējis par hologrāfiskā Visuma teoriju, informē izdevniecībā.

Robins Kellijs jau vairāk nekā 30 gadus praksē apvieno Rietumu un Austrumu ārstēšanas tehnikas, kā arī jaunākos zinātnes sasniegumus. Viņa grāmatas guvušas plašu atzinību zinātnieku aprindās, turklāt izdevums «Hologrāfiskais cilvēks» 2011. gadā atzīts par labāko zinātnes sasniegumiem veltīto darbu.

"Hologrāfiskais cilvēks"
"Hologrāfiskais cilvēks" Foto: publicitātes

Kelijs grāmatā «Hologrāfiskais cilvēks» viegli uztveramā valodā atbild uz šiem un daudziem citiem svarīgiem jautājumiem, kuri radušies ikvienam, kas dzirdējis par hologrāfiskā Visuma teoriju. Dziedināšana no attāluma, pēkšņas priekšnojautas, neparedzamie kvantu stāvokļi, apziņas ietekme uz fiziskajām norisēm un epiģenētika – tie ir tikai daži no tematiem, kurus autors izskaidro ar jaunākajiem zinātniskajiem pierādījumiem. Turpinot Maikla Talbota iesāktos pētījumus grāmatā «Hologrāfiskais Visums», Robins Kellijs pārliecinoši apliecina, ka mums saskatāmā pasaule nepavisam nav tāda, kādu esam to pazinuši līdz šim.

No angļu valodas tulkojis Kristaps Šoriņš.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu