«Mumford & Sons» un «Gangnam Style» nedēļa (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā prognozēts, Londonas folkmūzikas kvartets «Mumford & Sons» ar savu otro studijas plati «Babel» pārliecinoši iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu, ziņo ārvalstu prese.

Britu folkroka apvienība «Mumford & Sons» pirms trīs gadiem pārsteidza visu pasauli, pārdodot vairāk nekā 5 miljonus sava debijas albuma «Sigh No More» kopiju. Šogad šā Londonas kvarteta veiksmes stāsts turpinās. Industrijas eksperti lēš, ka pirmās nedēļas griezumā «Bābele» ASV varētu tikt pārdota ap 600 000 eksemplāru, savukārt dzimtajās britu salās albums nedēļas griezumā pārdots 159 000 eksemplāru, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Līdz ar to «Babel» kļuvis par 2012.gada straujāk pirkto albumu Apvienotajā Karalistē, apsteidzot popmūzikas sensācijas Lanas del Rejas (Lana Del Rey) «Born to Die» (117 000) un britu soula un R&B mūzikas dziedātājas Emēlijas Sandei (Adele Emeli Sandé) debijas plati «Our Version of Events» (113 000).

2.vietā poppanki «Green Day» ar savas triloģijas pirmo albumu «iUno!», 3.vietā vairāku «Grammy» un MTV balvu īpašniece - amerikāņu dziedātāja Pinka (Alecia Beth Moore) ar «The Truth About Love», bet pagājušās nedēļas līderis - Lasvegasas apvienības «The Killers» albums «Battle Born» noslīdējis uz 4.vietu.

Televīzijas konkursa «Britain's Got Talent» operas duets «Jonathan & Charlotte» debitē 5.vietā ar «Together».

Tikmēr singlu konkurencē numur 1 ir jaunākā «Youtube» sensācija - Dienvidkorejas lielākais popmūzikas eksports - reperis PSY ar «Gangnam Style».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu