Kellijai Osbornai manikīrs izmaksā 250 000 USD (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Slavenības tiešām izceļas, kā nu māk: Kima Kardašjana ballītē stilo ar saplīsušu kleitu, kāda zvaigzne savus «Twitter» sekotājus iepriecina ar kailfoto, bet mūziķa Ozija Osborna meita Kellija kādā pasākumā visus pārsteidza ar ļoti dārgu manikīru - izrādījās, ka nagu izgreznošana TV personībai izmaksājusi apaļus 250 000 dolāru.

TV personība Kellija Osborna
TV personība Kellija Osborna Foto: Reuters/Scanpix

Iemesls šādām izmaksām bijis tas, ka Kellijas Osbornas rīcībā nonākusi «Azature» nagu laka, kuras sastāvā ir arī melnie dimanti. Ierobežotā apjomā saražotais izstrādājums līdz šim manīts tikai uz dziedātājas Dženiferas Lopesas nagiem, vēsta ārvalstu mediji.

«Esmu vienīgais cilvēks, kuram ļauts to nēsāt, tā atrodas seifā viesnīcas istabā. Es joprojām nevaru tam noticēt. Es neesmu tai pieskārusies visu dienu,» par savu nagu laku tvītojusi satrauktā Osborna, neslēpjot, ka pat viņu šokējot nagu lakas milzīgās izmaksas.

Nagu laka "Azature", kuras sastāvā ir arī melnie dimanti
Nagu laka "Azature", kuras sastāvā ir arī melnie dimanti Foto: Facebook

Kelliju Osbornu uz šādu dārgu manikīru pamudinājis viņas stilists Nikolass Bru, kurš vēlējies Osbornai piešķirt tēlu, kurā apvienojušās gotiskās subkultūras noskaņas un sarkanā paklāja elegance.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu