Kristīnas Agileras stila katastrofa (20)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Populārā dziedātāja Kristīna Agilera pirms dažām dienām notikušajā «ALMA Awards» balvu pasniegšanas ceremonijā parādījās tik apspīlētā kleitā, ka šokēja visus klātesošos, turklāt tas izcēla dziedātājas figūras nepilnības.

«ALMA Awards» ceremonija ir veltīta latīņamerikāņu slavenībām, kas saņem balvas par darbošanos kino, mūzikas un sporta jomā.

Par īstu stila sensāciju izvērtās Evas Longorijas parādīšanās Monique Lhuilier modes nama darinātā kleitā
Par īstu stila sensāciju izvērtās Evas Longorijas parādīšanās Monique Lhuilier modes nama darinātā kleitā Foto: Reuters/Scanpix

Daudzajiem fotogrāfiem dziedātāja pozēja melnā, piegulošā kleitā ar mežģīņu ielaidumiem, kas uzsvēra visas aktrises auguma nepilnības. Savu tēlu dziedātāja sabojāja, matus sakārtojot ne pārāk kārtīgā zirgastē, turklāt gaišo matu galus viņa bija pamanījusies nokrāsot violetus. Modes kritiķi, kurus Agileras ekstravagantais izskats burtiski paralizēja, pēc tam dziedātājas stilu pamatīgi nokritizēja.

Kristīna Agilera daudzus nepatīkami pārsteidza, uzvelkot kleitu, kas viņai absolūti nepiestāvēja
Kristīna Agilera daudzus nepatīkami pārsteidza, uzvelkot kleitu, kas viņai absolūti nepiestāvēja Foto: Reuters/Scanpix

Protams, sensāciju sajutušie fotogrāfi dziedātāju fotografēja nepārtraukti, savukārt Kristīna, kura ne reizi vien atzinusies, ka ir mierā ar savu izskatu un ka viņas figūra patīk arī viņas draugam, vienā mierā pozēja daudzajām fotokamerām. Pēc zobgaļu domām, vislabākā esot fotogrāfija, kurā Agilera nobildējusies kopā ar prēmijas simbolu - baltu bulterjeru.

Atgādināsim, ka Agilera strauji pieņēmās svarā pērnvasar. Baumo, ka tam par iemeslu bijušas daudzās nepatikšanas, tostarp šķiršanās no vīra un strīdi par to, kam pienāksies tiesības audzināt abu kopīgo bērnu. Stresu Agilera mazināja ar saldumiem un miltu ēdieniem.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu