Mets Deimons iegādājas māju kaimiņos Benam Aflekam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Mets Deimons (Matt Damon) iegādājies māju Losandželosā kaimiņos savam bērnības draugam Benam Aflekam. Deimons par 15 miljoniem ASV dolāru (8,27 miljoniem latu) iegādājies māju ar sešām guļamistabām, peldbaseinu un lielu dārzu.

Bens Aflekts paudis prieku par sava bērnības drauga ģimenes pārcelšanos kaimiņos viņam.

Deimons ar sievu Lusjanu audzina četras meitas - 13 gadus veco Aleksiju no Lusjanas iepriekšējām attiecībām un pāra kopīgos bērnus - sešus gadus veco Izabellu, četrus gados veco Džiju un nepilnus divus gadus veco Sellu.

Bet Aflekam ar sievu Dženiferu Gārneri ir sešus gadus vecā Vaioleta, trīs gadus vecā Serafima un sešus mēnešus vecais dēls Semjuels.

Afleks atklāja, ka senāk domājuši, ka viņu bērni kopā spēlēs futbolu.

«Mēs tagad dzīvojam tuvāk nekā bērnībā. Mums abiem ir bariņš bērnu. Dīvainākais ir tas, ka mēs domājām, pavadot laiku kopā ar visiem saviem bērniem, mēs spēlēsim futbolu un beisbolu. Bet visas meitenes tikai vēlas tēlot princeses!» sacīja Afleks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu