Izdevniecība «The White Book» sāk e-grāmatu izdošanu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «The White Book» sāk sadarbību ar SIA «Burtlicis» elektronisko grāmatu veikalu e-gramatas.lv, pirmo publicējot Orsona Skota Kārda (Orson Scott Card) romānu «Endera spēle» – vienu no leģendārākajiem zinātniskās fantastikas romāniem pasaulē. Drīzumā «Endera spēlei» pievienosies arī Džordža Mārtina (George R. R. Martin) sāgas «Dziesma par ledu un uguni» pirmais romāns «Troņu spēle» un tā turpinājumi.

2013. gada rudenī uz ekrāniem gaidāma arī romāna «Endera spēle» ekranizācija. Filmu studija «Summit Entertainment», kuras viens no lielākajiem pēdējo gadu projektiem bija Stefanijas Meieres «Krēslas» sērijas romānu ekranizācija, ir noslēgusi līgumu par «Endera spēles» un tās turpinājumu ekranizēšanu. Šā gada pavasarī sākta filmas uzņemšana, un filmu kompānija jau paziņojusi, ka tas būs viens no vērienīgākajiem pēdējo gadu projektiem. Enderu atveidos Asa Baterfilds («Hugo»), savukārt citās lomās būs redzami Harisons Fords, Bens Kingslijs, Viola Deivisa u.c.

www.e-gramatas.lv

«Endera spēle»
«Endera spēle» Foto: publicitātes

Līdz gada beigām izdevniecība «The White Book» vēl plāno izdot Džordža Martina sāgas «Dziesma par ledu un uguni» trešās daļas pirmo sējumu, kā arī strauju popularitāti guvušo, pretrunīgi vērtēto pusaudžu romānu «Beautiful Disaster» un citas grāmatas.

www.whitebook.lv

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu