KKC notiks tirdziņš Marakešas tradīcijās (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kaņepes Kultūras centrs piedāvā 16.septembri pavadīt īpašā atmosfērā, no 12.00 līdz 20.00 apmeklējot «Marakešas» tirdziņu ar Latvijas tirgotāju piedāvātiem labumiem, radošajām darbnīcām, deju meistarklasēm, spēlēm, teātri un mūziku!

Kaņepes Kultūras centra organizētajā «Marakešā», kā jau īstenā tirgus placī, būs

sapulcējušies daudzi pašmāju tirgotāji, kuri piedāvās iegādāties dizaina lietas - rotas un apģērbu, kā arī rotaļlietas un īpašas retro lietas.

«Marakeša» piedāvās ne tikai tirgošanos, bet arī citas tirgus plača cienīgas aktivitātes visas dienas garumā: «Idejas Mājas» organizētās deju meistarklases, Sietspiedes darbnīcu no Latvijas Nacionālā mākslas muzeja, hennas tetovējumu zīmēšanu, Ludo spēļu spēlēšanu un improvizācijas teātri! Par gardumiem būs parūpējušies «Raw Garden» un tējnīca «Illusium» ar īpašu tējas ceremoniju visas dienas garumā. Būs vēl arī citi pārsteigumi, kurus ikviens aicināts doties lūkot pats!

Tirgus plača muzikālo pavadījumu nodrošinās Eņģelis, Kārlis Derums, Jānis Niedra, Koklētāju apvienība u.c.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu