Top10: vasaras populārākās dziesmas ASV (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

ASV par šīs vasaras populārāko dziesmu izdevums «Billboard» nosaucis «Call Me Maybe», kuru izpilda jaunā kanādiešu popzvaigzne, konkursa «Canadian Idol» laureāte Kārlija Reja Džepsena (Carly Rae Jepsen), ziņo «billboard.com.»

Ikgadējais populārāko vasaras dziesmu reitings tiek veidots, balstoties uz «Billboard» singlu topu, kur apkopoti dati no maija sākuma līdz septembra pirmajai pirmdienai.

26 gadus vecās Džepsnas dziedātais skaņdarbs «Call Me Maybe» singlu topa 1.vietā šovasar bijis veselas deviņas nedēļas. Dziesma lejupielādēta 5,5 miljonus reižu, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Tīmeklī atrodamas arī neskaitāmas dziesmas kaverversijas.

Otra populārākā vasaras dziesma ir Kalifornijas grupas «Maroon 5» singls «Payphone», bet trešā - Beļģijā dzimušā austrāliešu popmūziķa Valija Debakera (Wally De Backer), kas pazīstams ar skatuves vārdu Gotjē (Gotye), hits «Somebody That I Used to Know», kas topa augšgalā bijis astoņas nedēļas.

Top10

Kārlija Reja Džepsena «Call Me Maybe»

Maroon 5 «Payphone»

Gotye «Somebody That I Used to Know»

Keitija Perija «Wide Awake»

Elija Goldinga «Lights»

Riana «Where Have You Been»

fun. «We Are Young»

Dāvids Geta «Titanium»

Nikija Mināža «Starships»

Flo Rida «Whistle»

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu