Holivudas kinorežisors Tonijs Skots izdara pašnāvību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / LETA

Holivudas kinorežisors Tonijs Skots ir izdarījis pašnāvību 68 gadu vecumā, nolecot no tilta Losandželosā, 19. augusta vakarā ziņoja ASV plašsaziņas līdzekļi.

Policijas un ASV Krasta apsardzes darbinieki izvilka Skota līķi no ūdens pie Vinsenta Tomasa tilta, ziņoja laikraksts «Los Angeles Times», atsaucoties uz ziņu avotiem policijā.

Izmeklētāji atrada 68 gadus vecā Skota pirmsnāves zīmīti automašīnā, kas bija atstāta uz tilta, un uzskata notikušo par pašnāvību, lai gan zīmītes saturs nav izpausts.

Vairāki aculiecinieki stāstīja, ka

redzējuši Skotu pārkāpjam pār tilta nožogojumu un ielecam ūdenī.

Līķis tika atrasts apmēram četras stundas pēc viņa nolēkšanas no tilta.

Tonijs Skots ar savu ģimeni - sievu Doonu un dēliem.
Tonijs Skots ar savu ģimeni - sievu Doonu un dēliem. Foto: AFP / LETA

Skots, kurš dzimis 1944.gadā Lielbritānijā, kļuva slavens astoņdesmitajos gados ar filmu «Top Gun» («Labākais šāvējs») par karaflotes pilotiem, kurā filmējās tolaik uzlecošā kinozvaigzne Toms Krūzs.

Tonijs ir populārā kinorežisora Ridlija Skota jaunākais brālis.

Viņš režisējis arī tādas filmas kā «Enemy of the State» («Valsts ienaidnieks»), «Beverly Hills Cop II» («Beverlihilzas policists II»), «Spy Game» («Spiegu spēle») un «Mijkrēslis» («Crimson Tide»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu