Britu boibends «pārsit» rokzvaigznes (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu puišu grupa «One Direction» kopš debijas albuma «Up All Night» izdošanas šā gada martā ir pārdevusi vairāk kā 13 miljonus tā kopiju, apliecina izdevēji.

Kā, atsaucoties uz «The Sun» raksta «NME.com», puišu boibenda veiksmes pamatā ir hits «What Makes You Beautiful», kura kopija pasaulē pārdota piecos miljonus eksemplāru, bet ASV - trīs miljonos. Dziesmas videoklips vietnē «Youtube» nepilna gada laikā ir skatīts vairāk nekā 202 miljonus reižu.

Kopā ar grupas albumu pārdošanas apjomi sasnieguši 12 miljonus eksemplāru, kas, pēc britu mediju aprēķiniem, ir vairāk nekā, piemēram, grupām «Arctic Monkeys», «Kasabian», Noela Galahera soloprojektam «High Flying Birds», indie folk apvienībai «Mumford And Suns» kopā ņemtiem.

Jāpiebilst, ka pēdējo mēnešu laikā komerciāli veiksmīgā «One Direction» izpelnījusies neglaimojošus komentārus publiskajā telpā, kā arī, piemēram, no mūzikas biznesa ziņā konkurējušā «Kasabian» solista Toma Meigana.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu