Festivāla «Pestivals» laikā būs papildus 11.tramvaja reisi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saistībā ar Mežaparka lielajā estrādē rīkoto pasākumu «Pestivals» pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» pasažieru ērtībām 28.jūlijā un naktī no 28. uz 29.jūliju organizēs papildu reisus 11.tramvaja maršrutā, informē uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča.

28.jūlijā līdz pasākuma sākumam 11.tramvaja maršrutā tiks organizēti papildus reisi, savukārt naktī no 28. uz 29.jūliju tiks nodrošināta iepriekšminētā maršruta satiksme vienu reizi stundā.

Plašāku informāciju par «Rīgas satiksmes» piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Kā ziņots, Mežaparka Lielajā estrādē šajā nedēļas nogalē notiks populārās mūzikas un kultūras festivāls «Pestivals». To atklās mūziķu apvienība «Grafomāns & Fakts», kā arī grupas «Positive For» dalībnieks Miks Dukurs.

Festivālā šogad piedalīsies arī tādi mūziķi kā Jānis Stībelis, grupas «Musiqq», «PeR», «Triānas Parks», «Akcent», «Lloyd», «B.o.B.». Savukārt uz Dj skatuves darbosies Uldis Rudaks, Markus Riva, Dj Latin Prince, Dubsisters, Mixmaster AG, DNS Project un Emil Deo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu