Festivālā «Pestivals» uzstāsies arī «Tumsa» un Aija Andrejeva (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē, 28.jūlijā notiekošajā festivālā «Pestivals» uzstāsies arī grupa «Tumsa» un dziedātāja Aija Andrejeva, informē festivāla organizatori. Grupai «Tumsa» šis būs pirmais festivāls jaunajā sastāvā ar Valteru Frīdenbergu kā grupas solistu. Savukārt Aija Andrejeva plašajai festivāla «Pestivals» publikai pirms došanās Latvijas koncertu turnejā izpildīs gan jau zināmās agrākās dziesmas, gan jaunākajā albumā «Grāmatzīme» ietvertos skaņdarbus.

"Agrāk galvenie festivāli Latvijā neiztika bez Mārtiņa Freimaņa un grupas "Tumsa" līdzdalības. Ceram šo tradīciju atjaunot un sāksim ar festivālu "Pestivals". Man būs prieks izpildīt dzīvespriecīgās un patiesās dziesmas kopā ar grupu uz festivāla galvenās skatuves," saka Frīdenbergs.

Festivālu atklās mūziķu apvienība "Grafomāns & Fakts", kā arī grupas "Positive For" dalībnieks Miks Dukurs.

Festivālā šogad piedalīsies arī tādi mūziķi kā Jānis Stībelis, grupas "Musiqq", "PeR", "Triānas Parks", "Akcent", 'Lloyd", "B.o.B.". Savukārt uz Dj skatuves darbosies Uldis Rudaks, Markus Riva, Dj Latin Prince, Dubsisters, Mixmaster AG, DNS Project un Emil Deo.

"SMScredit.lv" teltī varēs dziedāt karaoke, darbosies "Inbox.lv" foto telts, 1188.lv informācijas centrs un velosipēdu novietne, bērnu pilsētiņa ar piepūšamajām un cita veida atrakcijām, interešu un izklaides vietas. Teritorijā būs pieejami bāri, kafejnīcas un restorāni.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu