Kortnija Kardašjana laidusi pasaulē meitu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Televīzijas šovu zvaigzne un Kimas Kardašjanas māsa Kortnija Kardašjana svētdien laidusi pasaulē meitu no partnera Skota Disika.

«Mēs ļoti vēlējāmies sagaidīt tevi šajā pasaulē, mazo eņģelīt Penelope Skotlenda Disika. Mēs esam ļoti laimīgi. Māmiņa un meitiņa atpūšas,» teikts Kardašjanas paziņojumā.

Sabiedrības dāmas māte Krisa Dženere atklāja, ka Penelope līdzinās savam vecākajam brālim - divus gadus vecajam Meisonam. «Penelope ir tik piemīlīga,» viņa teica. «Viņa izskatās gluži kā Meisons. Viņa ir tik skaista. Mēs esam ļoti laimīgi.»

«Esi sveicināta pasaulē, Penelope Skotlenda Disika!» māsasmeitu apsveica televīzijas personība Kima Kardašjana.

Kortnija Kardašjana un Disiks nesen atklāja, ka joprojām apmeklē psihoterapeitu, lai padarītu attiecības spēcīgākas.

«Pēdējo gadu laikā viņš ir audzis. Man patīk viņā ieraudzīt tēvu - viņš lieliski apietas ar Meisonu. Es nesaku, ka mēs esam perfekti. Mēs apmeklējam psihoterapeitu, un tas mums palīdz. Mēs vienmēr cenšamies padarīt sevi labākus,» viņa norādīja. «Dažreiz es ieeju terapeita kabinetā, nicinot viņu, taču, kad iznāku no tā, es viņu saprotu daudz labāk, pat ja viņš nav bijis klāt.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu