«Pestivals» darbosies arī dīdžeju skatuve (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūlija beigās Mežaparkā notiekošajā pasākumā «Pestivals» darbosies arī dīdžeju skatuve, kur uzstāsies dažādu valstu speciālisti, informē pasākuma rīkotāju pārstāvis Aivars Līpenītis.

Uz dīdžeju skatuves festivālā uzstāsies ietekmīgais amerikāņu dīdžejs un producents «Latin Prince», kurš Rīgā viesosies savas Eiropas turnejas laikā, savukārt Igauniju pārstāvēs mūzikas producents un dīdžejs «DNS Project (Clashback)».

Stilu daudzveidību nodrošinās arī latviešu mūziķi un dīdžeji - «Mixmaster AG», «Dubsisters», Uldis Rudaks, kā arī dīdžejs «Emil Deo» un Markus Riva.

Jau ziņots, ka festivāls «Pestivals» Mežaparka Lielajā estrādē notiks 28.jūlijā, piedāvājot «SMScredit.lv» galveno skatuvi, dīdžeju skatuvi, sporta laukumu ar ekstrēmo sportu pārstāvju šoviem, atrakciju un bērnu zonu, kā arī VIP teritoriju.

Festivālā piedalīsies ASV hiphopa mākslinieks «B.o.B.», «r'n'b» mūziķis «Lloyd», rumāņu puišu grupa «Akcent», meiteņu poprokgrupa «Vanilla Ninja», Lietuvas un Lielbritānijas projekts «KeyMono», kā arī Jānis Stībelis, «Grafomāns&Fakts», «PeR», «Musiqq» un «Triānas parks».

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu