«Positivus» izziņo «Palladium» skatuves programmu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raivo Vanags

Šogad «Positivus» festivālā taps jauna skatuve - «Palladium». Tās piektdienas programma galvenokārt veidota no pašmāju mūziķiem, bet sestdien uz skatuves kāps mūziķi, kas ieguvuši industrijas profesionāļu atzinību šā gada Tallinas mūzikas nedēļas (Tallinn Music Week) ietvaros, informē Zane Peneze, «Positivus Music» pārstāve.

«Sestajā pastāvēšanas gadā Positivus festivālā radām jaunu skatuvi. Skatuve nes «Palladium» vārdu - jaunā koncertzāle kopš pagājušā gada septembra pulcē mūzikas mīļotājus Rīgā, un festivālā tā būs platforma Baltijas mūziķiem ar fanu atzinību un pieredzi,» saka festivāla organizators Ģirts Majors.

Piektdienas «Palladium» skatuves programma iekļauj gan radiostacijās plaši atskaņotus pašmāju mūziķus, gan alternatīvās skatuves pārstāvjus. Uz skatuves kāps viena no pēdējo gadu veiksmīgākajām latviešu popgrupām «Astro’n’out», košā un ekstravagantā «Triānas Parks», arī «Laime Pilnīga», kas pagājušajā gadā izdeva savu pirmo studijas albumu, jau 18 gadus koncertējošā grupa «Baložu pilni pagalmi», funk, blues un psihedēliskā roka pārstāvji «Acid Rain», progresīvā Rīgas popgrupa «Galaxy Bosons», latviešu elektroniskā pop izpildītāji «The WoW», dabstepa, artroka un indīpopa apvienotāji «Black Apple Market», kā arī lietuviešu progresīvā grupa «Freaks on Floor», kura radījusi jaunu mūzikas stilu ar nosaukumu alternative party.

Savukārt sestdien «Tallinn Music Week» piedāvās ļoti dažādu žanru muzikālos sniegumus, ieskaitot eksperimentālu mūziku ar ebreju un arābu tradicionālās mūzikas skaņām, kā arī smago mūziku. Uz «Palladium» skatuves uzstāsies igauņu smagās mūzikas duets «Talbot», indie pop/roka grupa «Animal Drama», vieglā roka/blūza grupa «Elephants from Neptune» un eksperimentālās mūzikas pārstāvji «Abraham’s cafe» un citas grupas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu