Pirms «Radiohead» koncerta sabrūk skatuve, viens bojāgājušais (9)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sabrukusi Kanādas pilsētas Toronto parkā uzstādītā skatuve angļu alternatīvās roka grupas «Radiohead» koncertam, negadījumā bojāejot vīrietim, paziņoja vietējā policija.

Saktuve sabrūk pirms uzstāšanās

Negadījums notika trīs ar pusi stundas pirms paredzētā «Radiohead» koncerta, kas pēc negadījuma tika atcelts, un amatpersonas sāka izmeklēšanu. Neapstiprinājās sākotnējā informācija, ka skatuve sabruka spēcīgu vēja brāzmu laikā.

Bojāgājušais ir kāds 30-40 gadus vecs vīrietis, bet negadījumā ievainoti vēl trīs cilvēki. Visi cietušie ir darbinieki, kas uzstādīja projektorus un skaļruņus uz skatuves un metāla karkasa virs tās.

Policija norādīja, ka negadījums notika stundu pirms bija paredzēts skatītājus sākt ielaist pasākuma teritorijā, uzsverot, ka

sekas būtu dramatiskākas, ja skatuve sabruktu, skatītājiem jau esot koncerta norises vietā un sākoties panikai.

«Radiohead» mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka koncerts parkā, kur ir līdz pat 40 tūkstošiem skatītāju vietu, bija izpārdots. Grupa mikroblogošanas vietnē «Twitter» paziņoja, ka «neparedzētu apstākļu dēļ» koncerts ir atcelts un faniem ieteica uz pasākuma vietu nedoties.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu