«Buranovas večiņas» līksmo Eirovīzijas afterpārtijā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Комсомольская правда

Par godu Krievijas folkloristēm «Buranovas večiņām», kuras Azerbaidžānā notiekošajā starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā ierindojās 2. vietā, Maskavā Azerbaidžānas prezidenta Ilhama Alijeva znots, arī dziedātājs Emins Agalarovs rīkoja «Eirovīzijas» afterpārtiju, uz kuru ieradās ne tikai strauju popularitāti iemantojušās sirmmāmuļas, bet pat Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs un citas šovbiznesa zvaigznes.

«Eirovīzijas» afterpārtijā uzstājās ne tikai Krievijas folkloristes «Buranovas večiņas», bet arī pats ballītes organizētājs Azerbaidžānas prezidenta Ilhama Alijeva znots, arī dziedātājs Emins Agalarovs. Kā ierasts, «Buranovas večiņas» uz ballīti ieradās savos tautastērpos, ar lakatiņiem galvā un vīzēs.

Ballīti ar savu klātbūtni pagodināja arī Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs un ukraiņu dziedātāja Ani Loraka, kā arī citas šovbiznesa zvaigznes.

Zvaigznes kavējās atmiņās par grandiozo «Eirovīzijas» dziesmu konkursu, kas šovasar norisinājās Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku. Lai gan nākamā bija darba diena, tikai agrā rīta stundā ballētāji pameta svinību vietu.

Jau 16. jūnijā «Buranovas večiņas» būs redzamas Jūrmalā, kur kā īpašās viešņas sniegs koncertu Dzintaru koncertzālē. Interesanti, ka koncertā dzirdēsim arī pašmāju «Eirovīzijas» dalībniekus – Valteru un Kažu, Roberto Meloini un grupas «Bonaparti.lv» un «Pirates of the sea».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu