Lidmašīnu zibakcijā aicina uz «Pestivals»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gaidot mūzikas festivālu «Pestivals», šīs nedēļas sākumā Rīgā – laukumā starp Vecrīgu, Brīvības pieminekli un Laimas pulksteni notika flashmob jeb zibakcija ar vēlēšanos rakstīšanu, lidmašīnu taisīšanu un lidināšanu.

Zibakcijas iniciatori iedvesmojās no viena no festivāla galvenajiem māksliniekiem B.o.B, kura viena no populārākajām dziesmām ir «Airplanes», kas ieskaņota kopā ar grupas «Paramore» solisti Heiliju Viljamsu.

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošajā populārās mūzikas un kultūras festivālā «Pestivals» dalību apstiprinājuši arī amerikāņu R&B mūziķis Loids (Lloyd), Eiropā populārā meiteņu poprokgrupa «Vanilla Ninja», kas Latvijā svinēs savu desmitgadi, rumāņu aktuālākā puišu grupa «Akcent», lietuviešu nu-jazz pārstāvji «KeyMono» un pašmāju «PeR», «Musiqq», «Triānas Parks», Jānis Stībelis un «Grafomāns & Fakts».

Festivālā papildus SMScredit.lv Lielajai skatuvei darbosies DJ skatuve, būs pieejamas sporta aktivitātes un atrakcijas.

«Biļešu servisa» tīklā pieejamas tikai 5000 biļetes 23 latu vērtībā. Informācija – www.pestivals.lv, festivālu organizē aģentūra «magicFIB». Zvanot 1188 un sakot «Vai nāksi ar mani uz Pestivalu?», iespējams saņemt atlaidi biļetēm.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu