Dženija Meja izaicina Ainaru Mielavu (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Dziedātāja Dženija Meja (Jenny May) piedāvā jaunu savulaik Ainara Mielava dziedātās kompozīcijas "Nedalāmā" versiju, informē "Mikrofona ieraksti".

Dziedātāja, kuras albums "Nāk nakts", pateicoties tajā iekļautajai astoņdesmito un deviņdesmito gadu latviešu popmūzikas zelta klasikai, ir izrādījies veiksmīgs un aktuāls jau ilgāku laiku. Līdz šim no šā albuma plašākā apritē un daudzu radiostaciju topos pabijušas dziesmas "Bez puišiem nevar", "Diskžokejs", "Es neesmu Džeina Fonda" un, protams, duetā ar Jāni Grodumu ieskaņotā "Nāk nakts", kas bija ne vien viena no populārākajām dziesmām Latvijā 2009.gadā, bet arī visvairāk lejupielādētā dziesma Mp3 portālā Doremi.lv.

Tagad pienākusi kārta dziesmai "Nedalāmā", kas ir savulaik Ainara Mielava izpildīts Ulda Marhileviča un Jāņa Baltausa astoņdesmitajos gados sarakstītais hits. Nu tā Artura Palkeviča un Māra Priedes apdarē ieguvusi krietni vien jaudīgāku skanējumu un jau veiksmīgi rotē latviešu mūziku spēlējošajos klubos un radiostacijās.

Dženija Meja arī aktīvi turpina koncertēt, un šo dziesmu iespējams noklausīties un noskatīties Latviešu Radio Boombox ballītēs jau pavisam drīz - 21.augustā Cēsīs un 27.augustā Bauskā. Tāpat drīzumā radiostacijās nonāks arī pavisam jauna, speciāli dziedātājai rakstīta Mārtiņa Freimaņa dziesma, kas būs duets ar kādu pazīstamu latviešu solistu, kura vārds pagaidām vēl netiek atklāts.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu