«Chinawoman» un «Kolka Cool» festivālā «Laba Daba» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā mūzikas festivāla «Laba Daba» viena no viesmāksliniecēm šogad būs pasaules skatuves dziedātāja «Chinawoman». Latvijā dziedātāja popularitāti ieguva, pateicoties jaunākajai latviešu spēlfilmai «Kolka Cool», kurā ir dzirdams mākslinieces izpildījums. Festivālā būs iespēja tikties ar filmas veidotājiem un aktieriem, skatīties filmu un klausīties mākslinieces koncertu. «Laba Daba» norisināsies no 3. līdz 5. augustam Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki», Līgatnes novadā, informē Oksana Apsīte, aģentūras «Pareizā ķīmija» pārstāve.

Zemās balss īpašniece «Chinawoman» jeb īstajā vārdā Mišelle izpilda lipīgas 1980.gadu stila melodijas indie un traģikomiskās noskaņās. Mākslinieces izpildījums ir melodiski sentimentāls, sirsnīgs, orientēts retro stilā. Dziedātājas dzimtas saknes meklējamas Krievijā, bet pati viņa dzimusi Toronto. Māksliniece uzaugusi, klausoties 70.gadu padomju estrādes zvaigznes - Allu Pugačovu un citas. Iespējams, ka tieši šā iemesla dēļ viņas mūzika ir sirdij tuvāka un saprotamāka austrumeiropiešiem, nevis kanādiešiem.

Latvijā dziedātāja populāra kļuva 2011.gadā, kad klajā nāca režisora Jura Poškus spēlfilma «Kolka Cool».

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja noskatīties jaunāko latviešu kinodarbu, jo «Kolka Cool» festivāla laikā tiks demonstrēta kopumā trīs reizes.

«Laba Daba» ir starptautisks mūzikas festivāls, kas notiks jau ceturto reizi, piedāvājot dažādas regeja, etnofolka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm. Latvijas Pasākumu producentu asociācija pagājušā gada festivālu atzinusi par labāko 2011.gada pasākumu ar ieejas biļetēm.

Šobrīd festivāla ieejas biļete nopērkama par Ls 16,00, savukārt grupas biļete 5 personām - par Ls 60,00. Festivāla piedāvājums biļetei pusaudžiem no 12 līdz 18 gadiem ir par Ls 10,00, un šī cena paliks nemainīga. Bērniem līdz 12 gadiem ieeja arī šogad bez maksas. Biļetes pieejamas visās Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu