Iznāk «Troņu spēles» turpinājums - «Karaļu cīņa» (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «The White Book» ir laidusi klajā Džordža Mārtina (George R. R. Martin) romāna «Troņu spēle» turpinājumu «Karaļu cīņa» («A Clash of Kings») – sāgas «Dziesma par ledu un uguni» otro grāmatu. Šīs grāmatas pieskaitāmas pasaules literatūras klasikai un jau vairākus gadus ir starp visvairāk pirktajiem romāniem pasaulē.

Džordža Mārtina episkā sāga «Dziesma par ledu un uguni» savā mērogā un varenumā nelīdzinās gandrīz nekam citam, tas ir stāsts par cilvēciskām kaislībām un tumšo pusi katrā no mums.

Foto: publicitātes

Telekompānijas HBO radītais seriāls «Troņu spēle» («Game Of Thrones») otrās sezonas sākumu Amerikā piedzīvoja 1.aprīlī, bet, jau sākot ar 12.aprīli, to FOXlife kanālā var vērot arī Latvijas skatītāji – ceturtdienās plkst. 21.

Senpilsētas mestru sūtīts balts krauklis ir atnesis ziņu, ka vasara iet uz galu. Ziema nāk, un Rietmalā sāk pūst salti vēji. No Pūķakmens līdz Ziemmalai valda haoss, un kā iznīcības vēstnesis debesīs vīd sarkana asteszvaigzne ‒ brālis ceļas pret brāli, miroņi atdzīvojas… Alķīmija, burvestības, slepkavības un intrigas... Uzvaras cena ir dārga!


Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu