Fotoreportāža: «Black Label Society» Rīgā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Otrdienas vakarā, 16.maijā, koncertzālē «Palladium» smagās rokmūzikas paraugstundu sniedza amerikāņu heavy metal grupa «Black Label Society», kuru 1998.gadā izveidoja ģitārists un dziedātājs Zaks Vailds (Zakk Wylde). Kā novēroja TVNET, koncerts pulcēja dažādu paaudžu rokmūzikas cienītājus. Koncertu iesildīja pašmāju grupa «Sanctimony».

«Palladium» koncertzālē publika pulcējās tikai pirmajā stāvā, otrais un trešais balkons skatītājiem bija slēgts. Daudzi aptaujātie atzinīgi izteicās par grupas profesionālo izpildījumu un kolorīto skatuves tēlu, taču kritiskas piezīmes veltīja koncerta apskaņošanai.

«Tik asu skaņu «Palladium» vēl nebiju dzirdējis,» pēc koncerta komentēja kāds no smagās mūzikas klausītājiem. «Vēl tagad ausis džinkst.»

Zaks Vailds, kas ir bijis ilggadējs roka veterāna «Black Sabbath» dalībnieka Ozija Osborna ģitārists, ar savu atraktīvo spēles stilu, ko viņš sācis izkopt četrpadsmit gadu vecumā un reizēm tam veltījis pat divpadsmit stundas dienā, ir viens no mūsdienu atzītākajiem ģitāristiem, kurš iedvesmojis neskaitāmus mūziķus visā pasaulē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu