Prezentēs Ruduļu Jura copes grāmatu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Jumava" aicina uz Dzintras Zālītes grāmatas "Ruduļu Jura copes grāmata" prezentāciju, kas notiks šā gada 29. jūlijā plkst. 16 Rīgas kanālmalā Bastejkalna pakājē, blakus kuģīšu piestātnei, informē Līga Loļa, "Jumava" reklāmas projektu vadītāja.

Grāmatas atvēršanas svētki

Prezentācijā piedalīsies vides ministrs Raimonds Vējonis, "Latvijas makšķernieku asociācija" prezidents Alvis Birkovs, žurnālists, dabas pētnieks un makšķernieks Māris Olte autore Dzintra Zālīte, apgāda "Jumava" pārstāvji, Jura Robežnieka tuvinieki, draugi un laikabiedri.

Pasākuma laikā notiks improvizētas makšķerēšanas sacensības, kurās katrs sevis cienīgs makšķernieks varēs pierādīt uz ko ir spējīgs un pārbaudīt kādus brīnumus var izmakšķerēt pilsētas kanālā. Pats Ruduļu Juris bija kaislīgs makšķerēšanas sacensību atbalstītājs. Sacensības vadīs un tiesās pieredzējušais makšķerēšanas sacensību organizators Alvis Birkovs, dalībniekiem ir paredzētas balvas.

Iznākusī grāmata lasītāju iepazīstina ar Ruduļu Jura, īstajā vārdā Jura Robežnieka, daudzšķautņaino personību, dzīves gājumu un dzīves padomiem. Daudzi viņu pazīst kā ilggadēju sporta komentētāju un žurnālistu, citi kā humora pilnu un dzīvespriecīgu joku plēsēju, taču vislielāko devumu Ruduļu Juris ir atstājis makšķerniekiem. Vairāk nekā 20 gadu krātās, apkopotās dienasgrāmatās, kuru pats dēvējis par "To Lielo Copes Grāmatu",

Ruduļu Juris pedantiski apkopojis savus piedzīvojumus, trikus un viltības, ko piedzīvojis un iemācījies makšķerējot.
"Ruduļu Jura copes grāmata"
"Ruduļu Jura copes grāmata" Foto: publicitātes

Lasot grāmatu, iepazīstiet īpašo makšķernieku pasauli un bezgalīgu dabas mīlestību.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu