Notiks "Dirty Deal Cafe" jubilejas pasākumi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo piektdien, 23.jūlijā, sāksies kluba "Dirty Deal Cafe" jubilejas svinības, kurā ar savu dzīvo uzstāšanos priecēs jaunais franču new rave - smagā electro talants "Fffrrrreeeq"! Pasākuma iesildošajā daļā ar nelielu atkāpi no smagās deju mūzikas uzstāsies grupa no Vācijas - "LAN", informē Agnese Āboliņa, "Dirty Deal Cafe" menedžere.

Vietējie Dj papildspēki Contour, Indrikkis, Grupa Svaigums un Skābais Jānis.

Fffrrrreeeq

Fffrrrreeeq nāk no Pikardijas Francijā, kur arī pašlaik veido kādu tumšu zemzemes elektro. Mākslinieka jaunākais EP ieraksts drīzumā būs pieejams Joystykc Musique (www.joystykc.com) mājaslapā, bet pagaidām visas detaļas par to var izlasīt viņa intervijā šeit (http://daftwho.com/?p=427). Hiphops ir mākslinieka pirmā mīlestība, it īpaši Ņujorkas skatuve ar "Public Enemy" vai "Boogie Down Production".

Mūziķis nekad nav uzskatījis savas mūzikas radīšanu par darbu, jo darbs viņam vienmēr asociējies ar kaut ko garlaicīgu un piespiestu, tādēļ viņš to nepadara par rutīnu un nenodarbojas ar to katru dienu, tā vietā viņš skatās uz to kā uz prieka gūšanu, par kuru viņš saņem atalgojumu.

LAN

LAN ir Berlīnes elektroniskā stila mūzikas grupa, kura kopš 2006. gada ir apvienojusi elektronisko mūziku ar akustiskās dabas mūzikas instrumentiem un ikdienišķām skaņām. Uz skatuves un ierakstu studijā grupas dalībnieki meklē to īpašo mūzikas pamatu, kas apvieno viņiem tik raksturīgo lipīgo popmūziku ar eksperimentālās elektronikas risinājumiem. Berlīnes klubu mūzikas pasaules un pēdējo 1950. gadu pop - vēstures ietekmē grupa vienlaikus rada intīmu un ārpus visa esošu mūziku.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu