«Marina & The Diamonds» uzveic Džeku Vaitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Viena no ikgadējās BBC ekspertu aptaujas «Sound of 2010» zvaigznēm - grieķu izcelsmes velsiete (tēvs grieķis, māte - velsiete) Marina Lambrini Diamandis jeb projekts «Marina & The Diamonds» šonedēļ atgriežas pie klausītājiem ar jaunu studijas albumu «Electra Heart». Pirmajā nedēļā ieraksts iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu, nostumjot no virsotnes pagājušās nedēļas līderi Džeku Vaitu (Jack White).

Līdz ar to nenogurdināmā modernā blūzroka ģitārista, vokālista un mūzikas izdevēja Džeka Vaita pirmais oficiālais soloieraksts «Blunderbuss» noslīdējis uz 3.vietu, sev priekšā palaižot jaunās amerikāņu popdīvas Lanas Del Rejas (Lana Del Rey) plati «Born To Die», ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Marinas jaunais albums seko 2010.gada debijai «The Family Jewels».

Tikmēr popmūzikas un džeza dīva Nora Džounsa (Norah Jones) topa 4.vietā atgriezusies ar jaunu plati «Little Broken Hearts», ko producējis Braiens Bērtons (Brian Burton), kas plašāk pazīstams kā «Danger Mouse» (producējis «The Black Keys», «Gnarls Barkley» u.c.), bet Adeles «21» noslēdz top5.

Amerikāņu šokrokeris Merilins Mensons (Marilyn Manson) ar savu jaunāko plati «Born Villain» numur 14, bet britu grupa «The Mystery Jets» ar «Radlands» tikai 40.vietā.

Singlu konkurencē dziesma «Call Me Maybe», kuru izpilda jaunā kanādiešu popzvaigzne, konkursa «Canadian Idol» laureāte Kārlija Reja Džepsena (Carly Rae Jepsen), šonedēļ spiesta atzīt britu grupas «N-Dubz» dalībnieces Tulisas debijas singla «Young» pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu