Festivāls «Pestivals» nosauc latviešu mūziķus (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: trianasparks.lv

28.jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošajā populārās mūzikas un kultūras festivālā «Pestivals» uz Lielās skatuves uzstāsies vairākas latviešu grupas un solomākslinieki, informē Aivars Līpenītis, reklāmas un pasākumu aģentūras «Magic Factory of Idea Branding» pārstāvis.

Festivālā «Pestivals», kurā pagaidām ekskluzīvu dalību apstiprinājuši vairāki mūziķi, kā amerikāņu R&B mākslinieks Loids (Lloyd), rumāņu aktuālākā puišu grupa «Akcent», popgrupa «Vanilla Ninja» un citi, līdzās pasaulē pazīstamajiem mūziķiem uzstāsies aktuāli latviešu mākslinieki, no kuriem vairāki guvuši starptautisku atzinību.

Jau iepriekš informēts, ka festivālā pilnā koncertsastāvā uzstāsies grupa «Musiqq» - agrākie Latvijas pārstāvji Eirovīzijā, hitu «Miljonārs», «Abrakadabra» autori. Latvijas un starptautisko konkursu un mūzikas aptauju laureāti bītboksa (beatbox) grupa «PeR» apstiprinājusi ekskluzīvu dalību «Pestivals» kā vienīgajā no galvenajiem mūzikas festivāliem Latvijā. Festivāla daudzpusīgumu līdzās lietuviešu nujazz pārstāvjiem «KeyMono» parādīs latviešu poproka grupa «Triānas Parks», kas šogad piedalās neskaitāmos festivālos visā Eiropā un Latvijā. Hiphopa žanru pārstāvēs apvienība «Grafomāns & Fakts». Savukārt skatuves dīdžejs grupu uzstāšanos starplaikos - DJ Gustavito, kluba «Coyote Fly» rezidents, «European Hit Radio» raidījuma vadītājs, starptautiskās dīdžeju apvienības «Bumsquad Dj’s» dalībnieks.

Šobrīd šie un citi latviešu mūziķi raksta festivāla himnu, kas jau drīzumā tiks prezentēta klausītājiem, kā arī video versijā.

Festivāls «Pestivals» ir jauns populārās mūzikas un kultūras pasākums Latvijā, kurš notiks 28.jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē. Festivālā aktuāli mūziķi no ASV, Lielbritānijas un Eiropas sniegs priekšnesumus uz SMScredit.lv Lielās skatuves, darbosies DJ telts, kā arī sporta aktivitātes, bērnu atrakcijas un citas iespējas.

Biļetes «Biļešu servisa» tīklā.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu