Džeks Vaits uzveic Adeli (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bijušais rokgrupas «The White Stripes» solists Džeks Vaits (Jack White) pārliecinoši iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu, apsteidzot pagājušās nedēļas līderi - Adeli ar viņas otro studijas plati «21», ziņo ārvalstu prese.

Nenogurdināmais modernā blūzroka ģitārists, vokālists un mūzikas izdevējs Džeks Vaits ar savu pirmo oficiālo soloierakstu «Blunderbuss» pārdevis divreiz vairāk kopiju nekā «Rolling In The Deep» zvaigzne, ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Popmūzikas sensācijas Lanas Del Rejas (Lana Del Rey) jaunais albums «Born to Die» atkal pakāpies - šonedēļ no 4. uz 3. vietu, savukārt amerikāņu hiphopa zvaigzne Nikija Mināža (Nicki Minaj) ar otro studijas albumu «Pink Friday: Roman Reloaded» noslīdējusi uz 4.vietu.

Kanādiešu izcelsmes mūziķa Rufusa Veinraita (Rufus Wainwright) jaunākais studijas veikums «Out Of The Game» kā jaunums 5.vietā.

1990.gados populārā britroka grupa «Feeder» ar savu atgriešanās plati «Generation Freakshow» tikai 13.vietā, bet amerikāņu dziedātāja Santigold (agrāk - Santogold) jeb īstajā vārdā Šantija Vaita (Santi White) ar savu otro albumu «Master of My Make-Believe» kā jaunums 33.pozīcijā.

Singlu konkurencē jau ceturto nedēļu pēc kārtas pieprasītākā dziesma ir «Call Me Maybe», kuru izpilda jaunā kanādiešu popzvaigzne, konkursa «Canadian Idol» laureāte Kārlija Reja Džepsena (Carly Rae Jepsen).

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu