Dirty Deal somi Gabro & Frank and the Irrationals

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 1. jūlijā Dirty Deal Cafe - viesi no Somijas: Gabro & Frank and the Irrationals koncerts un Helsinki Rooftop Ninjas un Gabro DJ seti.

Gabro & Frank and the Irrationals izklausās kā pieredzējusi hiphopa zvaigzne, kas dejuzālē satikusi krogu roku un 60to gadu dramatisko popu. Grupas daudzveidīgā skaņu pasaule ir pilna vēstures atsauču, kas iepītas mūsdienīgā fanka ritmā.

Par viņu mūziku saka - nekaunīga deju mūzika, uz ko viņi atbild vienkārši minot piemērus, no kā ir ietekmējušies - Terminators un Guns'n'Roses. Tas varbūt izklausās pēc ironiska joka, bet - nopietni - šie puiši patiešām ir ievērojami. Viņi tik tiešām ir rūpīgi klausījušies hip hopu un britpopa klasiku.

Vakara turpinajumā dj seti no Helsinki Rooftop Ninjas un Gabro puses. Helsinki Rooftop Ninjas pārstāvi Zenikh Dirty Deal atceras kā ģitāras virtuozu ar spēcīgu vokālu, bet šoreiz viņš piedāvās inovatīvi-interaktīvu DJ setu.

Adrese: Dirty Deal Cafe, Maskavas 12 / k.2

Koncertā ieeja no 22:00. Ieejas maksa: 2 Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu