Internetā parādījies Kobeina un Lovas duets (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Internetā pieejams iepriekš neizdots rokgrupas «Nirvana» līdera Kurta Kobeina (Kurt Cobain) un viņa sievas grupas «Hole» solistes Kortnijas Lovas (Courtney Love) duets. Dziesma «Stinking of You» dzirdama jaunā dokumentālā filmā par «Hole» bijušo bundzinieci Patiju Šemelu.

Videoklipā Lova spēlē akustisko ģitāru un dzied kopā ar vīru, savukārt pāra meita Frensisa Bīna noraugās vecāku priekšnesumā.

Dokumentālā filma «Hit So Hard: The Life And Near Death Story Of Patty Schemel» stāsta par smagu posmu «Hole» bundzinieces dzīvē, kā arī Sietlas mūzikas skatuvi, kas 1990.gadu sākuma kļuva par grandžmūzikas šūpuli.

Pagājušonedēļ «Hole» bijušais ģitārists Ēriks Erlandsons apgalvoja, ka Kobeins pirms nāves 1994.gadā gatavojis soloalbumu. «Viņš vēlējās ierakstīt soloalbumu un sadarboties ar citiem cilvēkiem,» viņš teica. Ģitārists norādīja, ka Kobeina rakstītās un producētās dziesmas pārspējušas «Nirvana» veikumu.

Savukārt Lova apvienojusies ar 90.gadu vidus «Hole» sastāvu - Erlandsonu, Šemelu un Melisu Aufdermaueri. Mūziķi apvienojās pēc 15 gadu pārtraukuma, lai nospēlētu divas dziesmas Ņujorkā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu