«Pestivals» festivālā uzstāsies «Akcent» un Loids (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūlija beigās Mežaparka Lielajā estrādē notiekošajā mūzikas un kultūras festivālā «Pestivals» uzstāsies Amerikāņu «r&b» mākslinieks Loids (Lloyd) un viena no populārākajām rumāņu deju mūzikas grupām «Akcent», informē aģentūras «MagicFIB» pārstāvis Aivars Līpenītis.

Abi ārvalstu viesi, kas festivālā uzstāsies uz «SMScredit.lv» lielās skatuves, pievienojas jau iepriekš izziņotiem festivāla māksliniekiem - Eiropā un ārpus tās iemīļotajai igauņu meiteņu poprokgrupai «Vanilla Ninja», kas festivālā uzstāsies ekskluzīvi ar savu desmitgades šovu, lietuviešu un britu grupai «KeyMono» un latviešu «Musiqq».

ASV «r&b» mākslinieks Loids (Lloyd Harlin Polite Jr.) solokarjeru sācis 2004.gadā. Viņš uz «Pestivals» skatuves kā viens no galvenajiem māksliniekiem uzstāsies kopā ar pavadošo grupu pilnā sastāvā.

Savukārt rumāņu aktuālākā puišu grupa «Akcent» izveidota 1999.gadā.

Mežaparka Lielajā estrādē mūzikas un kultūras festivāls «Pestivals» notiks 28.jūlijā. Festivālā darbosies arī deju skatuve, sporta zona, bērnu un atrakciju pilsētiņa un citas aktivitātes. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu