Čīčas koncertu Siguldā filmēs «Šlāgeraptauja» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

24.aprīlī plkst.19 Siguldas pagasta kultūras namā izskanēs Dzintara Čīčas un Kaspara Antesa koncertprogramma «Atkal kopā». To filmēs Latvijas Televīzija, kura Siguldā gatavos īpašu raidījumu «Latvijas Šlāgeraptaujai» par pērnā gada uzvarētāju Dzintaru Čīču, informē Baiba Bože, Siguldas pilsētas kultūras nama direktore.

Kopā ar dziedātājiem koncertā muzicēs dzīvā mūziķu grupa pianista Anatolija Livčas vadībā. Koncertprogrammā skanēs daudzu Latvijas sieviešu mīluļu Čīčas un Antesa populārākie hiti, piem., «Vijolnieks», «Neskaties atpakaļ», «Saldā dzīve», kā arī senas latviešu un čigānu romances un ziņģes, būs arī pirmatskaņojumi.

Tieši Dzintara Čīčas izpildītā dziesma «Vijolnieks» pērn kļuva par Gada sirdsdziesmu «LTV Šlāgeraptaujas» finālā. Nu pienācis laiks īpašam TV raidījumam par klausītāju iemīļotāko šlāgerizpildītāju - un to filmēs tieši Siguldas pagasta kultūras namā. Par Čīču aptaujā nobalsoja ne mazums siguldiešu - tāpēc aicinām būt klāt notikumā, kuru vērts iemūžināt ne vien TV ierakstā, bet arī savās sirdīs!

«Sigulda man ar ko īpašu palikusi atmiņā - 2004.gadā Dainis Kalns mani uzaicināja piedalīties Siguldas Opermūzikas svētkos,» stāsta Dzintars Čīča. «Man bija neizsakāms lepnums piedalīties šajā prestižajā pasākumā, kurā līdzās man uzstājās tagad jau pasaules operdīvas Kristīne Opolais un Maija Kovaļevska. Kopš tās reizes Sigulda man kļuvusi sirdij tuva, tāpēc patiess prieks šeit atgriezties ar savu koncertu!»

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv, kā arī Siguldas pagasta kultūras namā. Biļešu cenas 3,00 - 5,00 Ls.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu