Mežaparka estrādē šovasar būs popmūzikas festivāls (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiks jauns mūzikas un kultūras festivāls «Pestivals». Pirmie zināmie mākslinieki – igauņu sieviešu popgrupa «Vanilla Ninja», lietuviešu «KeyMono» un pašmāju «Musiqq», informē aģentūra «magicFIB».

«Pestivals» notiks uz vienas lielās skatuves, kā arī piedāvās iespēju izdejoties DJ ritmos deju teltī, izkustēties aktīvajā zonā un baudīt programmu ģimenēm ar bērniem pa dienu. Vienas dienas festivāls vārtus vērs plkst. 15, lai jau uzreiz pie lielās skatuves pulcētu popmūzikas fanus, kur ik stundu līdz pat 5 rītā uzstāsies aktuālākie latviešu un ārzemju popmūziķi.

«Vanilla Ninja» un «KeyMono»

Dalību «Pestivalā» apstiprinājuši vairāki aktuāli ASV, Lielbritānijas un pašmāju popmūziķi, kas tiks nosaukti drīzumā. Baltijas galvenie mākslinieki – grupa «Vanilla Ninja» uz «Pestivala» skatuves svinēs savu desmit gadu jubileju. «Vanilla Ninja» ir igauņu meiteņu trio, kuru populārākās dziesmas ir «Tough Enough», «When the Indians Cry», «Blue Tattoo» un «I Know». Grupa ir izdevusi četrus albumus dažādās Eiropas, Āzijas un Amerikas valstīs. Latvijā agrāk bija nopērkams grupai par godu nosaukts saldējums.

Lietuviešu «KeyMono» (agrāk – «BrassBastardz») ir electropop, nujazz pārstāvji, kuru populārākā dziesma «Bubble in a Trouble» ieguvusi labākās elektroniskās/deju mūzikas apbalvojumu starptautiskā konkursā «The People Music Awards». Latvijā uzstājušies festivālā «Positivus» ar agrāko nosaukumu «BrassBastardz». Grupas sastāvā lietuvieši un briti.

Biļetes var iegādāties Biļešu Servisā. Cena – pirmās 3000 vai līdz nākamo mākslinieku izziņošanai – 19 Ls. 4. aprīlī www.PerkamKopa.lv ierobežotā skaitā pieejamas biļetes par zemāko cenu. Informācija – www.pestivals.lv, organizē – aģentūra «magicFIB».

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu