Dilans un Straiders saglabā līderpozīcijas (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bobs Dilans (Bob Dylan), īstajā vārdā Roberts Alens Cimmermans šonedēļ ar jaunāko studijas darbu "Together Through Life" saglabājis Apvienotās Karalistes pirktākā albuma titulu. Singlu konkurencē trešo nedēļu pēc kārtas numur viens ir Tinčijs Straiders (Tinchy Stryder).

Šis ir Dilana pirmais numur 1 albums kopš 1970. gada "New Morning", taču šonedēļ tas kļuva par vienīgo Dilana diskogrāfijā, kas spējis divas nedēļas pēc kārtas atrasties virsotnē. Aiz Dilana topā sarindojušies citi savulaik numur viens ieraksti - Lady Gaga ar "The Fame" (Interscope/Universal) - kāpums no 3. uz 2. vietu, Lilija Alena (Lily Allen) ar "It''s Not Me It''s You" (Regal/Parlophone/EMI) - 5-3 un Pinkas (Pink) "Funhouse" (LaFace/Sony BMG) - 6-4.

Pinkas izdevniecības kolēģe - amerikāņu R&B sirēna Siara (Ciara) ar savu jauno albumu "Fantasy Ride" kā jaunums 9. vietā. Jusufs Islams, kurš pirms pievēršanās islāma ticībai bija pazīstams ar skatuves vārdu Kets Stīvenss (Cat Stevens) ar "Roadsinger" debitē 10. vietā, Braitonas puiši The Maccabees diemžēl tikai 13. ar "Wall of Arms" (Fiction/Polydor/Universal) , savukārt panki Gallows ar "Grey Britain" (Warner Bros.) kā 4. top20 jaunums - 20. vietā.

Siara (Ciara) ar savu jauno albumu "Fantasy Ride" kā jaunums 9. vietā
Siara (Ciara) ar savu jauno albumu "Fantasy Ride" kā jaunums 9. vietā Foto: Publicitātes foto

Jaunākie "Madina Lake", "The Horrors", Kerijas Hilsones, Konora Obersta un "High Contrast" albumi diemžēl nespēja ielauzties pirmajā divdesmitbiekā.

Singlu konkurencē pirmo vietu trešo nedēļu pēc kārtas saglabājis londonietis Tinčijs Straiders (Tinchy Stryder) ar "Number 1" (4th & Broadway/Universal Island). Pirmo ievērību Tinčijs Straiders guva ar iepriekšējo singlu "Take Me Back", kas ieskaņots kopā ar nigēriešu izcelsmes britu R&B mūzikas producentu un izpildītāju Taijo Krusu (Taio Cruz).

Lielbritānijas raidkorporācijas BBC veidotā saraksta "2009.gada Skaņas" ("Sound of 2009") piektās vietas ieguvējs britu elektropopmūzikas duets La Roux ar "In For The Kill" (Polydor/Universal) saglabājis 2. vietu, bet 3. vietu saglabājis pagājušās nedēļas jaunums no Ironik/Chipmunk/Elton John ar "Tiny Dancer (hold Me Closer)".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu