"Mazie laupītāji" dodas pasaulē (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā Latvijas-Austrijas kopražojuma ģimenes spēlfilma "Mazie laupītāji" (rež. Armands Zvirbulis), kas tikko veiksmīgi startējusi Latvijas kinoteātros, jau saņēmusi ielūgumu dalībai trīs starptautiskos filmu festivālos.

"Mazo laupītāju" starptautiskā pirmizrāde notiks Eiropas Savienības filmu foruma Eurocine 27 ietvaros Parīzē 9.maijā. Tam sekos dalība Minhenes filmu festivālā (Vācijā), Showcomotion filmu festivālā Šefīldā (Anglija) un Cinekid starptautiskajā filmu festivālā Amsterdamā (Nīderlande).

Kinoafiša

"Mazie laupītāji" ir filmu studijas F.O.R.M.A. (Ūdensbumba resnajam runcim) jaunākā spēlfilma visai ģimenei, kurā piedalījušies jaunie aktieri Zane Leimane un Gustavs Vilsons, kā arī populārie un iemīļotie - Artūrs Skrastiņš, Juris Žagars, Gunārs Placēns, Skaidrīte Putniņa, Aija Dzērve, Imants Strads un Karls Markovics, kurš pazīstams no pagājušā gada oskarotās filmas "Naudas viltotāji", bet jo vairāk visiem seriāla "Komisārs Reksis" skatītājiem.

Lieldienu laikā filma "Mazie laupītāji" skatāma tepat Latvijā – kinoteātros Parex Plaza un Cinamon Alfa Rīgā, kā arī Liepājā k/t Balle.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu