Elija Goldinga un «Skrillex» ir pāris

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Angļu dziedātāja Elija Goldinga (Ellie Goulding) kopš pagājušā gada beigām satiekas ar trīs «Grammy» balvas ieguvušo dabstepa mūziķi un producentu «Skrillex». Mūziķi iemīlējušies viens otrā, kad kopīgi ierakstījuši «Skrillex» dziesmu «Summit».

«Elija un Skrillex ir viens otra fani,» anonīms avots pavēstījis britu laikrakstam «The Sun».

«Viņi iepazinās pagājušā gada beigās. (..) Tas ir kļuvis par ko vairāk nekā tikai draudzību, taču tas vēl ir tikai sākums.»

Pagājušā gada nogalē, kad Elija daudz laika pavadīja ASV un iepazinās ar «Skrillex», viņa vēl satikās ar radio dīdžeju Gregu Džeimsu. Viņa centusies paturēt noslēpumā savu jauno aizraušanos, lai nesāpinātu bijušo draugu.

«Tās ir lieliskas jaunas attiecības, un viņi saprotas lieliski,» cits avots pavēstījis slavenību tenku žurnālam «Us Weekly». «Visi domā, ka tas ir brīnišķīgi. Viņi abi ir tik talantīgi. Tas viņai ir lielisks Losandželosas romāns.»

Elija Goldinga
Elija Goldinga Foto: REUTERS/ScanPix

«Vissvarīgāk ir tas, ar kādu producentu tu strādā,» Goldinga teikusi intervijā, iespējams, runājot par «Skrillex».

«Kādu dienu vienkārši notika klikšķis manās smadzenēs,

un es sapratu, ka vēlos strādāt tieši ar to cilvēku. Es jums neteikšu, kurš tas ir, bet es uzskatu, ka tas būtu izcili, ja es varētu strādāt ar viņu.»

Goldinga ierakstīja Eltona Džona dziesmas «Your Song» versiju, kas kļuva par hitu Lielbritānijā. Princis Viljams un viņa sieva Ketrina personīgi uzaicināja viņu uzstāties pāra kāzās.

«Skrillex», īstajā vārdā Sonijs Džons Mūrs ir viens no pieprasītākajiem dabstepa producentiem un britu raidsabiedrības BBC jauno talantu topa (Sound Of 2012 Top 10) mūziķiem.

«Skrillex» debijas albums «Voltage» klajā nāks 27.februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu