Bils O'Railijs: «Hjūstone vēlējās sev padarīt galu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Fox

Populārais televīzijas «Fox» diktors Bils O'Railijs (Bill O'Reilly), kas allaž izcēlies ar ļoti konservatīviem uzskatiem, ir pārliecināts, ka dziedātāja Vitnija Hjūstone patiesībā pati vēlējusies mirt. Šo teoriju viņš izklāstījis savā «The O'Reilly Factor» šovā (skat. video).

Bils O'Railijs uzskata, ka Hjūstones narkotiku un alkohola problēmas bija tikai apliecinājums Hjūstones suicidālajām vēlmēm.

«Vitnija Hjūstone vēlējās sev padarīt galu,» viņš izteicies.

O'Railijs regulāri izceļas ar didaktiskām pamācībām par viendzimuma laulībām, kontracepciju un ateismu. Šoreiz par viņa upuri kļuvis leģendārais dziedātājs Tonijs Benets (Tony Bennett), kurš, pieminot Hjūstoni, «Grammy» balvu ceremonijā nāca klajā ar piedāvājumu legalizēt narkotikas.

«Neviens nelieto tik ilgi narkotikas, ja vēlas ilgāk uzkavēties uz šīs planētas,»

pārliecināts ir Bils O'Railijs. «Viņa seko Elvisa Preslija, Dženisas Džoplinas, Maikla Džeksona pēdās. Skarbā patiesība ir tāda, ka daži cilvēki vienmēr vēlēsies paši sevi iznīcināt un sabiedrība šeit nevar neko līdzēt.»

Atgādinām, ka dziedātāja tika atrasta pagājušajā sestdienā mirusi vannā Beverlihilsas viesnīcas numurā. Viņas nāves cēlonis vēl nav zināms.

Bēres paredzētas sestdien, un tās no Ņūdžersijas baptistu baznīcas tiks translētas tiešraidē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu