Kellijai Klārksonei otrais numur 1 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikas pārdotāko albumu topa virsotnē šonedēļ uzkāpusi televīzijas šova "American Idol" pirmās sezonas uzvarētāja Kellija Klārksone (Kelly Clarkson).

Klārksones ceturtais studijas albums "All I Ever Wanted" (19/RCA) ar 255 000 pārdotām kopijām kļuvis par otro dziedātājas ierakstu, kas sasniedzis "Billboard 200" topa virsotni. Pirms tam tas izdevies ar 2003. gada debiju "Thankful". Vēlāk 3. vietā debitēja albums "Breakaway" un 2. vietā 2007. gada "My December". Starp citu, 2006. gadā Klārksone ar hitu "Since U Been Gone" "Grammy" balvu ceremonijā tika godināta kā labākā popmūzikas vokālā izpildītāja, bet "Breakaway" tika atzīts par tā gada labāko popmūzikas vokālo albumu.

Jaunā albuma panākumi var kalpot dziedātājai kā zināms atvieglojums pēc 2007. gada "My December" vājajiem komerciālajiem rādītājiem. Toreiz pirmajā nedēļā albums uzrādīja labus pārdošanas datus - 291 000 kopiju, taču jau pēc 18 nedēļām topu pameta. Kopumā tas pārdots tikai 788 000 eksemplāru, salīdzinājumam "Breakaway" pārdots 6,1 miljonos eksemplāru.

The-Dream, kas pielicis savu roku Barbadosas popdīvas Rianas (Rihanna) slavenā hita "Umbrella" tapšanā, ar savu jaunāko albumu "Love Vs. Money" (Radio Killa/Def Jam) šonedēļ kā jaunums numur 2 (151 000).
The-Dream, kas pielicis savu roku Barbadosas popdīvas Rianas (Rihanna) slavenā hita "Umbrella" tapšanā, ar savu jaunāko albumu "Love Vs. Money" (Radio Killa/Def Jam) šonedēļ kā jaunums numur 2 (151 000). Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas līdere īru rokgrupa U2 ar savu jaunāko studijas plati (Mercury/Universal) ar 132 000 pārdotām kopijām noslīdējusi uz 3. vietu. U2 par vienu vietu apsteidzis "Grammy" apbalvotais R&B mūzikas producents Teriuss Jangdels Nešs (Terius Youngdell Nash), kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu The-Dream. Vīrs, kas pielicis savu roku Barbadosas popdīvas Rianas (Rihanna) slavenā hita "Umbrella" tapšanā, ar savu jaunāko albumu "Love Vs. Money" (Radio Killa/Def Jam) šonedēļ kā jaunums numur 2 (151 000).

Kāds cits R&B mūzikas censonis J. Holiday ar "Round 2" (Music Line/Capitol) - 4. vietā (55 000).

Leģendārais grupu "Soundgarden" un "Audioslave" līderis Kriss Kornels (Chris Cornell) mūzikas izdevniecības "Universal Music" apgādā klajā laidis savu jaunāko albumu "Scream", kuru producējis hiphopa superproducents Timbalands. Šis albums šonedēļ debitējis 10. vietā (26 000).

Amerikāņu poppanka apvienība New Found Glory ar "Not Without a Fight" (Epitaph) 12. vietā (23 000), bet izlase "Punk Goes Pop Vol. 2" (Fearless) - numur 15 (21 000).

Reperis Flo Rida ar "Right Round", kurā izmantots klasisks 1980. gadu Dead Or Alive “You Spin Me Round (Like a Record)" sampls, nemainīgi numur 1 singlu konkurencē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu