Radiohead iesaka Mailijai Sairesai kļūt pieaugušai (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Reaģējot uz amerikāņu popdziedātājas Mailijas Sairesas (Miley Cyrus) draudiem iznīcināt grupu "Radiohead", britu mūziķi ieteikuši viņai kļūt pieaugušai.

Jaunā popzvaigzne kādā intervijā atklāja savu sarūgtinājumu par grupas "Radiohead" solista Toma Jorka atraidījumu satikties "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas aizkulisēs un apsolīja, ka iznīcināšot britu mūziķus. Iepriekš viņa apgalvoja, ka ir pilnīgi apsēsta ar šo grupu: "Viņi ir vienīgie, par ko es, iespējams, raudātu."

"Kad Mailija izaugs, viņa sapratīs, ka nav nekā tāda, kas viņai "pienākas"," atbildot uz Sairesas draudiem, britu mūziķi pavēstīja slavenību žurnālam "Us Weekly".

"Vēlu mums visiem drošu ceļojumu, ja vien vien mēs jums vēl patīkam un jūs neesat tādi cilvēki kā tie, ko es aizvainoju, neko neizdarot," Toms Jorks ierakstīja savas grupas oficiālajā mājaslapā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu