NME balvu nominācijās dominē «Arctic Monkeys»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nme.com

Angļu rokgrupa «Arctic Monkeys» nominēta septiņām mūzikas žurnāla «New Musical Express» balvām, tostarp kā labākā britu grupa, vēsta NME.com.

Nominācijas tika paziņotas BBC radio 1. Uzvarētāji, kurus noteiks interneta lietotāju balsojums, tiks paziņoti 29.februārī Londonas koncertzālē «Academy Brixton».

Nominācijā «Labākā britu grupa» «Arctic Monkeys» plecu pie pleca sacentīsies ar «Kasabian», «Bombay Bicycle Club», «The Horrors» un «Muse». Savukārt labākās jaunās grupas/mūziķa kategorijā nominēta dziedātāja Lana Del Reja, «Tribes», «The Vaccines», «Wu Lyf» un amerikāņi «Foster the People».

«Kasabian», «Florence and the Machine» un «Muse» nominētas trīs kategorijās, savukārt «The Horrors», «Hurts» un «The Vaccines» - divās.

Noels Galahers (Noel Gallagher), kas saņems NME goda balvu «Dievam līdzīgais ģēnijs», ir nominēts četrās kategorijās, tostarp kā labākais solomākslinieks.

2012.gada NME balvu nominanti svarīgākajās kategorijās

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu