Uzvaras parkā atklās Ziemas parku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ar plašām sportiskām aktivitātēm un atrakcijām 21.janvārī plkst. 10 Uzvaras parkā tiks atklāts Ziemas parks, kur ziemas prieku cienītāji varēs gan slidot, gan slēpot.

Kā pastāstīja SIA «Sportland» pārstāve Ingrīda Kraukle, sestdien plkst. 10 darbu sāks slidotava, inventāra noma un serviss, kur varēs iznomāt gan slidas, gan tās salabot. Savukārt nedaudz vēlāk sāksies ziemas kausa izcīņa slēpošanas sprintā.

Ņemot vērā, ka pasākumā īpaši tiek gaidītas ģimenes ar bērniem, Ziemas parkā viesosies arī «Disney» varoņi, kas sagādās dažādas aktivitātes un spēles mazajiem apmeklētājiem, savas atrakcijas ziemas svinēšanā no plkst. 10 nodrošinās arī Latvijas Gumijlēcēju klubs.

Apmeklētāji varēs izbaudīt arī braucienu suņu pajūgā, kuru vilks haskiji.

Oficiāli pasākums tiks atklāts plkst. 10.30, kad runu teiks Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) un «Sportland» vadītājs Vents Aperāns.

Kraukle pastāstīja, ka dienas gaidītākais pasākums notiks plkst. 11, kad sāksies dalībnieku reģistrācija ziemas kausa izcīņai slēpošanas sprintā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu