Kino rullītis: «Rēgu bruņinieks» atgriežas 3D formātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nikolass Keidžs (Nicolas Cage) un komiksa «Rēgu bruņinieks» ekranizācija pie skatītājiem atgriezīsies februāra beigās ar filmas turpinājumu «Ghost Rider: Spirit of Vengeance». Filmas režisori ir Marks Neveldins (Mark Neveldine) un Braiens Teilors (Brian Taylor), kuri plašāk pazīstami ar filmu «Crank».

Neskatoties uz pirmās filmas izgāšanos un to, ka Nikolas Keidžs par šo filmu pat saņēma «Zelta avenes» nomināciju kā sliktākais aktieris, šobrīd tiek uzņemts «Rēgu bruņinieka» turpinājums, turklāt 3D formātā.

«Rēgu bruņinieka» turpinājums lielākoties tiekot filmēts Rumānijā un filmas veidotāji to sola ar vēl drūmāku noskaņu. Arī specefekti tikšot izmantoti daudz vairāk un kvalitatīvāk nekā pirmajā daļā. Komandai pievienojušies aktieri Idris Elba (Idris Elba) un Kiarans Hainds (Ciarán Hinds). Ko gaidīt no filmas? Noskaties decembrī publiskoto filmas reklāmas rullīti un spried pats!

Filma "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" IMDB

«Rēgu bruņinieks» uz kino ekrāniem Ziemeļamerikā nonāks šā gada 17. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu