Konkursā "Stage Number One" uzvar "Tumors" (papildināts) (128)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā notika piektais jauno grupu konkurss "Stage Number One", kurā triumfēja ekscentriskie panki "Tumors".

"Stage Number One" uzvarētājs ieguva iespēju ierakstīt albumu ierakstu kompānijā "G Cooper Sound Studio"!

Nominācijā „Skatītāju simpātija” uzvarēja grupa "pFerde Post", kas balvā ieguva dāvanu karti 499 latu vērtībā no tūrisma biroja „Relaks Tūre”.

Īpašo balvu no radio SWH raidījuma „Priekšnams” un iespēju piedalīties „Priekšnams TV” 2006./2007. gada sezonā, kā arī singla ierakstu no ierakstu studijas „Sound Division” ieguva grupa "Lietotas mēbeles no Holandes". Savukārt grupas "pFerde Post" un "The Sound" ieguva iespēju spēlēt šā gada festivālā „Bildes”.

Nominācijā „Labākā vokāliste” uzvarēja Vic Anselmo, bet „Labākais vokāls” – Flame (grupa Busy Bee). Par labāko basģitāristu kļuva Jānis Olekšs no "Morning After", labāko soloģitāristu – Jānis Lukševičs, labāko bundzinieku Edgars Roga (abi no grupas "Lietotas mēbeles no Holandes"), bet par labāko dziesmu žūrija atzina grupas "Morning After kompozīciju „Saucu tevi”.

Konkursam pieteicās 62 grupas, no kurām "Stage Number One" žūrija un organizatori atlasīja 15 labākās, kas spēlēja konkursa finālā.

Žūrijā bija mūzikas izdevniecības „Mikrofona ieraksti” valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve, mūziķi Jānis Jubalts, Mārtiņš Freimanis un Arnis Račinskis, mūzikas festivāla „Bildes” organizatore Tija Auziņa, mūzikas žurnālists Uldis Rudaks un Radio SWH dīdžejs Toms Grēviņš.

„Stage Number One” piedalījās 15 jaunās grupas no visas Latvijas – Tumors, Morning After, Saare, Ernesta Mediņa Band, The Sound, Vic Anselmo, pFerde Post, Busy Bee, Lietotas mēbeles no Holandes, Pupa, Apēdājs, Mēness pasts, Jane’s Unit, Cilvēks ar putniņu un New Old.

Pasākumu vadīja Radio SWH dīdžejs Egons Reiters.

Komentāri (128)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu