Šonedēļ notiks konkurss jaunajiem mūziķiem "Stage Number One" (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4. martā Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā notiks jau 5. jauno grupu konkurss "Stage Number One", kuru sadarbībā ar Valmieras pilsētas domi rīkos naktsklubs „Multiklubs”.

Konkursam pieteicās 62 grupas, no kurām "Stage Number One" žūrija un organizatori atlasīja 15 labākās, kas spēlēs konkursa finālā 4.martā Vidzemes Olimpiskajā centrā. „Stage Number One” uzvarētājs iegūs iespēju ierakstīt albumu ierakstu kompānijā „G Cooper Sound Studio”! Tiks piešķirtas arī dažādas specbalvas labākajiem mūziķiem no Radio SWH raidījuma „Priekšnams”, ierakstu kompānijas „Sound Division”, ceļojumu aģentūras „Relaks Tūre”, mūzikas instrumentu veikala „Diker M” un „Contex”.

„Stage Number One” žūrijā būs mūzikas izdevniecības „Mikrofona ieraksti” valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve, mūziķi Jānis Jubalts un Arnis Račinskis, mūzikas menedžeris Aldis Hofmanis, mūzikas festivāla „Bildes” organizatore Tija Auziņa, mūzikas žurnālists Uldis Rudaks un Radio SWH dīdžejs Toms Grēviņš.

„Stage Number One” piedalīsies 15 jaunās grupas no visas Latvijas – Tumors, Morning After, Saare, Ernesta Mediņa Band, The Sound, Vic Anselmo, Ferde Post, Busy Bee, Lietotas mēbeles no Holandes, Pupa, Apēdājs, Mēness pasts, Jane’s Unit, Cilvēks ar putniņu un New Old. Konkursa noslēgumā notiks viesu koncerts uz 2 skatuvēm: uz lielās skatuves – Sound Factory /perkusijas + dj Bazis + saksofons/, grupas R.A.P., "Borowa MC", "Pienvedēja piedzīvojumi" un pagājušā gada „Stage Number One” uzvarētāji – IndyGo, uz mazās skatuves – vieni no Latvijas labākajiem dīdžejiem.

Pasākumu vadīs Radio SWH dīdžejs Egons Reiters.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu