Jenny May: Skatītājiem pirmā, žūrijai - pēdējā (223)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vietējā Eirovīzijas konkursa atlases otrajā pusfinālā pirmo vietu ieguva viena no favorītēm Jenny May ar dziesmu "I'm Alone", kas saņēma 1988 balsis.

Interesanti, ka "kompetentās" žūrijas vērtējumā minētā dziesma bija pēdējā vietā. Žūrija, kuras sastāvā ir pieci cilvēki, to skaitā Raimonds Pauls, radio SWH programmu vadītājs Egons Reiters, Latvijas Televīzijas ģenerāldirektora vietnieks Edgars Kots, producents Aigars Dinsbergs un Marija Naumova, savas balsis atdeva par labu grupām "Gain Fast" un "re:public".

Otrajā vietā skatītāju balsojumā palika grupa "H2O" ar dziesmu "You Say That Kissin’ Is Good", par to saņemti balsojumi: bet trešajā vietā ar dziesmu "Heaven In Yor Eyes" ierindojās Ella. Par šo dziesmu nodotas 1611 balsis.

Pirmajā pusfinālā, kas notika pagājušās nedēļas nogalē, tiesības piedalīties finālā skatītāju balsojumā izcīnīja grupa "Cosmos", Marts Kristiāns Kalniņš un čellu rokgrupa "Melomania", kā arī Sonjas Bišopas un Amber duets, bet žūrija finālam izvirzīja "Z-Scars" un "PRego".

25.februārī Latvijas Televīzijas veidotā speciālizlaidumā skatītāji varēs tuvāk iepazīties ar visiem desmit finālistiem, viņu dziesmām un to, kā notiek gatavošanās izšķirošajam finālam.

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks Ventspils Olimpiskajā centrā 11.martā. Arī tas tiešraidē būs skatāms Latvijas Televīzijas 1. kanālā.

Komentāri (223)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu