"Prāta vētra" uzstāsies Maskavā (22)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET)

Grupa "Prāta vētra" jeb "Brainstorm" Maskavā gatavojas uzstāties koncertā, kas būs veltīts mīlētāju svētkiem jeb Valentīna dienai.

Radiostacija "Love Radio" 12.februārī rīkos par tradīciju kļuvušo koncertu ar nosaukumu "Love Story" Krievijas galvaspilsētas sirdī - Kremļa pilī.

Kremlī bez latviešu mūziķiem uzstāsies arī grupas "Zveri", "Smash", "A-studio", "Bļesķašije", "Premjer Miņistr", "Bi-2", Igors Nikolajevs, Dmitrijs Maļikovs, Sergejs Lazarevs, "Masskva", Vladimirs Presņakovs, Kaķa Ļeļa, Valērijs Sjutkins, Žanna Friske, Kristīna Orbakaite un daudzi citi.

Pavisam nesen - 29.janvārī - "Prāta vētra" bija Maskavā, piedaloties muzikālo prēmiju pasniegšanas ceremonijā "Zvukovaja dorožka" ("Skaņu celiņš"), kurā grupa stāvēja uz vienas skatuves ar tādām krievu estrādes zvaigznēm kā Alla Pugačova un Filips Kirkorovs.

Savukārt 23.janvārī "Prāta vētras" albuma "Četri krasti" angliskās versijas "Four Shores" jaunais singls "Thunder Without Rain" iekļuva pastāvīgajā rotācijā vienā no lielākajām Krievijas radiostacijām "Maximum", iknedēļas 20 populārāko dziesmu topā ieņemot 8. vietu.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu