Borowas Aigars Runčis dievina vecmammas kotletes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Grupa Borowa MC nesen izdevusi 1. albumu "Trepis uz Nakurīni", tā ierindojas Radio SWH dziesmu topa 1.vietā. Aiz māņticības kolektīva līderis Aigars Runčis grupas nākotnes plānus neatklāj.

1. Ko tev nozīmē mājas?

Mājas ir vieta, kur varu justies droši, atpūsties un uzkrāt spēkus jaunam darba cēlienam. Mājās ir mani mīļākie cilvēki – vecāki, māsa un brālis, arī vecmamma, kas dzīvo netālu.

2. Kādu mīļdzīvnieku vislabprātāk turētu savās mājās?

Kāmi vai jūrascūciņu. Tie man patīk. Suni negribētu. Man ir fobija pret suņiem, jo bērnībā mani sakoda suns.

3. Nosauc trīs lietas, kas noteikti nepieciešamas tavās mājās?

Dators, gulta un grāmatu plaukts. Esmu viens no tiem, kam datorā nav nevienas spēles, es ar tām neaizraujos. Datoru izmantoju, lai klausītos mūziku, skatītos filmas vai veidotu konspektus. Daudz lasu grāmatas par vēsturi, ar ko saistīta mana nākamā profesija, romānus, populārzinātnisko literatūru, arī latviešu klasiku.

4. Vai zini, cik veca ir tava māja?

Nav ne jausmas. Dzīvoju 12 dzīvokļu divstāvu mājā draudzīgi ar kaimiņiem 20 kilometru no Rēzeknes. Varētu būt, ka tā celta septiņdesmitajos vai astoņdesmitajos gados.

5. Kāds ir mīļākais mājās gatavotais ēdiens?

Tas ir vecmammas gatavots kartupeļu biezenis ar kotletēm. Garšīgs, vienkāršs ēdiens. Neaprakstāms. Tas ir jāredz un jānogaršo.

6. Ko vislabprātāk dari mājās?

Daudz ko patīk darīt mājās. Atpūsties, skatīties televizoru, lasīt grāmatas, pastaigāties. Reizēm ar draugiem pīpējam ūdenspīpi pie manis.

7. Vai baidies no māju apzadzējiem?

Nebaidos. Nekad tādu gadījumu nav bijis. Arī tuvākajā apkaimē nekas tāds nav noticis.

8. Cikos parasti atgriezies mājās?

Pēc koncerta, tas ir vēlu naktī vai agri no rīta. Ir bijis tā, ka atgriežos mājās un sasveicinos ar mammu, kas dodas uz darbu. Kad viņa nāk mājās, atkal sasveicināmies, bet es dodos projām.

9. Mīļākā grāmata, kas atrodas tavā grāmatu plauktā?

Viena no tām ir par bītliem – "Džons Lenons un Joko", arī klasika – Aleksandra Grīna "Dvēseļu putenis".

10. Vai esi sabiedrības vai mājas cilvēks?

Pa vidu. Jābūt līdzsvaram. Mājās esmu tad, kad esmu noguris, vajag sakopot domas, atrast sevi, lai pēc tam spētu iekarot jaunas pasaules.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu