Muzikālajā bankā uzvar "Borowa MC" (549)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspilī Olimpiskā centra basketbola hallē par LR2 aptaujas "Muzikālā banka" vērtīgāko dziesmu atzīta grupas "Borowa MC" kompozīcija "Vysskaistuokai meitinai".

"Borowa MC" skatītāju balsojumā saņēma 12 110 balsi. Otrajā vietā ierindojās "Putnu balle" ar "Spārni un vējš", un "Prāta vētra" ar "Četriem krastiem" palika trešajā vietā.

"Borowa MC" saņēma arī vairākas dziesmu aptaujas atbalstītāju speciālbalvas. Arī šogad aptaujā savus favorītus izvēlējās mūziķi. Viņi pirmo vietu dotu "Prāta vētras" dziesmai "Rudens".

Fināla šovā piedalījās "Tumsa", "Double Faced Eels", Dons, "Autobuss debesīs", Intars Busulis, "Z-Scars", Lauris Reiniks, "Jumprava", "Putnu balle", "Borowa MC", "Gain Fast", Elīna Krastiņa un "Tranzīts".

Pasākumu pilnā apjomā tiešraidē varēja vērot Latvijas TV 1. programmā un dzirdēt Latvijas Radio 2, un viesu statusā tajā piedalījās "re:public", "Opus Pro" un Aisha, "Cosmos", Chilli un Daiga Petkēviča, U.K., Ivo Fomins, Roberto&Elizabet, Ozols, Ance Krauze, Laimis Rācenājs, Amber un daudzi citi skatuves mākslinieki.

Komentāri (549)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu