"KišMiš" - muzikālā ēdienkarte "Dirty Deal Cafe"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22.maijā Dirty Deal Cafe valdīs neparasta gaisotne, ko veidos dažādu mūziku stilu mikslis jeb vienkārši izsakoties muzikāls KišMiš. Vakars tiks pavadīts Glitch , Idm, Rave, Electro, Techno skaņās.

KišMiš pasākuma muzikālo sastāvu veidos trīs mūzikas pavāri- Brain *Dj Scheckkartenpunk *Dj (Berlin), Contour *Dj. Lai gan katra gaume ir savādāka, kopā tiks izveidots patīkami skanīgs vakars.

Scheckkartenpunk pie DJu pults darbojās jau pāri 15 gadiem. Dj’s daudz iespaidojies no mūziķa Saint Pauli, Saalsutz, Von Spar, Egotronic un Bratze radītās mūzikas, un no viņu trakajiem reiva, hardcora un techno iespaidīgajiem priekšnesumiem. Kopējā pasākuma skaņās Scheckkartenpunk no savas puses liks Rave, Electro un Techno gabalus.

Vakarā gaitā muzicēs DJ Brains, rādot savu prasmi Glitch, Idm,Gheto Elektronica virtuvē. Kā arī savu artavu mūzikas Kišmišā liks DJ Countor, kopējo mūziku paspilgtinot ar Techno un Space disko notīm.

Blakus virtuvē VJ Tanuki Mink ceps garšīgas bildītes.

Durvis vaļā: 18:00. Sākums: +/-23:00. Ieejas maksa 1 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu